• Register

Dakgoot

Alle woningen zijn voorzien van een of meerdere dakgoten. Een schone goot zorgt ervoor dat al het regen water op een juiste manier afloopt. Meestal einde herfst periode of het begin van de lente adviseren wij om de dakgoot te laten reinigen, bladeren, takjes, mos en vuil zijn de grootste vervuilers van uw dak`(en dan hebben we het nog niet eens gehad over de duiven poep). Door jaarlijks uw dak te laten schoonmaken voorkomt u dat de hemel water afvoer zal verstoppen met het gevolg van water overlast en schade aan uw woning.

Wij adviseren om u om bladvangers te plaatsen die voorkomen dat er bladeren en takjes in de afvoer terecht komen. Bij het schoonmaken van de goot controleren de staat van de goot en adviseren wij om deze in top conditie te houden.

D.Barbier beschikt over gekwalificeerd personeel en de juiste middelen om u dakgoot professioneel te reinigen en te onderhouden. Mocht er onverwachts toch een verstopping optreden beschiktĀ D.BarbierĀ over de beste gereedschappen om deze weer te verhelpen.